Ja, Gefeliciteerd! Je hebt een nieuw kindje, Wat een prachtig wonder! Maar…. hoewel alle aandacht natuurlijk naar je nieuwe spruit gaat, heb jij als moeder ook aandacht nodig! En tijd om te herstellen. Je lichaam moet bijkomen van de enorme krachtsinspanning die het geleverd heeft, het is bezig in zijn oude vorm terug te komen en je hormoonhuishouding moet weer opnieuw balans vinden. En je mag wennen aan je nieuwe identiteit, wanneer het de eerste is. Dit terwijl je als kersverse moeder vaak maar weinig slaap krijgt en al je tijd en energie uitgaat naar de baby.

De baby borstvoeding geven, het uit de wieg tillen, een tijd lang in een vreemde positie in je arm houden of ermee op je arm rondlopen om het in slaap te krijgen. Misschien waren er wat complicaties of heeft de bevalling op emotioneel gebied nogal wat indruk op je gemaakt.. Alles is spannend en nieuw. Als er een tijd is dat je als mens bodystress opbouwt, dan is het wel tijdens de zwangerschap en na een bevalling! En hoewel de vader niet direct de fysieke gevolgen van een bevalling ondervindt, is ook hij in veel gevallen in deze tijd onderhevig aan bodystress… Genoeg reden dus om lekker op de bank te komen liggen en het lichaam extra ondersteuning te geven in het helingsproces.

Ook je pasgeboren kindje is meer dan welkom. BSR is heilzaam voor alle leeftijden. Het kan helpen bij slaapproblemen, huilen en krampjes. En voor de baby was het ook een heel proces om hier te komen en daarbij kunnen ook heel wat spanningen vast komen te zitten in het lichaampje. Ik behandel babies tot één jaar gratis in combinatie met een behandeling van 1 van de ouders.