Hoe clienten BSR ervaren

Sanne, 23 jaar

Denise is superleuk als mens en daarna ook nog eens een echt goede BSR practicioner. Mocht je gezondheidsklachten hebben en behandeld willen worden door iemand met veel ervaring, inzicht en inlevingsvermogen zal ik je Denise zeker aanraden.

Anne - Sophie, 34 jaar

Mijn eerste zwangerschap verliep vlekkeloos. Bij de tweede echter, kreeg ik ontzettend last van bekkeninstabiliteit en andere vervelende klachten waardoor ik op een gegeven moment bijna niet meer kon lopen. Dankzij een aantal BSR sessies werden de klachten minder en ben ik zelfs tot vlak voor de bevalling op prettige wijze geholpen door Denise. Nu ben ik bevallen van een prachtige zoon en ik zou iedereen - zwanger of niet - Denise aanraden.

Larissa, 37 jaar

Als moeder van drie prachtige kinderen met een verantwoordelijke fulltime baan slopen de rugklachten er langzaam in. Via een vriendin werd ik op Denise gewezen, die mij binnen no-time van de klachten afhielp. Nu ga ik nog regelmatig voor een "onderhoudsbeurt" terug, niet alleen goed voor mijn lichaam maar ook een heerlijk cadeau aan mijzelf.

Salomon, 31 jaar

Na een ernstig auto-ongeluk ongeveer tweeënhalf jaar geleden, kreeg ik steeds meer last van mijn tussenwervels. Ik kon niet meer voetballen, ik kon niet lang zitten en een dagje festival zat er al helemaal niet meer in. Na drie behandelingen van Denise voelde ik me al een heel ander persoon. Daarnaast is zij ook nog eens een ontzettend fijn en bijzonder mens vol wijsheden. Louter lof!

BewarenBewaren

BewarenBewaren